YOU HAVE NOTHING TO LOSE BUT YOUR HAIR!

Laserontharing

Hoe werkt laserontharing?

Laserontharing is een permanente haarverwijderingsmethode. Tijdens een laserbehandeling worden de haarzakjes vernietigd door middel van lichtpulsen. 

wat houdt laserbehandeling stappenplan laserline

Stap 1:
Ongeveer 85% van de haartjes bevinden zich in de actieve groeifase. Net die haartjes kunnen we weglaseren.

wat houdt laserbehandeling stap 2 laserline

Stap 2:
Wanneer de laser over je huid gaat, produceert hij een hoog geconcentreerde lichtbundel. Het pigment rond je haarwortels neemt de energie van het laserlicht op.

wat houdt laserbehandeling stap 3 laserline

Stap 3:
Door het laserlicht warmen de haarwortelcellen op tot wel 60° en vallen ze uit. Dankzij het koelsysteem van ons professionele laserontharing apparaat zorgen we ervoor dat je geen schade hebt aan de huid.

wat houdt laserbehandeling stap 4 laserline

Stap 4:
Het aantal sessies hangt af van de te behandelen huidzone en het aantal haartjes die zich op het moment van de laserontharing niet in de actieve groeifase bevinden. Dat is dan ook de reden waarom er gemiddeld 5 à 8 behandelingen nodig zijn elke 6 à 8 weken. ⁠

laserontharing mannen borstkas laserline laserbehandeling

Zowel voor vrouwen als mannen

Laserontharing voor mannen hoort geen taboe te zijn! ⁠Wist je dat we bij laserline niet alleen vrouwen, maar ook heel wat mannen over de vloer krijgen? We hebben al heel wat ervaring en kunnen alle gebieden probleemloos behandelen. Van benen, bikinilijn, oren, nek, hals, baard en borst tot buik, rug en handen en zo veel meer! Bij Laser-Line gaat het erover je comfortabel in je vel te voelen. En dat geldt voor zowel mannen als vrouwen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

85% van de ongewenste haartjes zijn na +/- 8 behandelingen verdwenen. ⁠Hoeveel behandelingen je precies nodig hebt om dat te bereiken, hangt af van persoon tot persoon en is afhankelijk van je haarkleur, het aantal haartjes per lichaamsdeel en je haargroeicyclus.

  • Je haarkleur: Hoe donkerder je haar, hoe makkelijker te laseren. Maar geen zorgen als je lichtere haren hebt, tijdens een gratis testsessie kijken we wat mogelijk is en hoeveel behandelingen jij nodig hebt.
  • Het aantal haartjes per lichaamsdeel: Zo is de oppervlakte van je benen veel groter dan dat van je oksels bijvoorbeeld, wat ook wil zeggen dat er meer haartjes zijn.
  • Je haargroeicyclus: De haarwortels kunnen alleen vernietigd worden in de “actieve groeifase”. Niet al jouw haartjes zullen tijdens de eerste behandeling in de groeifase zitten. Dat is de reden waarom je meerdere behandelingen nodig hebt.

De eerste 5 behandelingen zullen met een pauze van 6 weken plaatsvinden. Bij de volgende behandelingen voorzien we meestal een wat langere tussenpauze.

laserontharing vrouwen benen laserline

Gratis testsessie twv 25 euro

Vraag naar je gratis testsessie laserontharing!

Scroll naar boven

We hebben jouw hulp nodig.


Laser-Line wil met zoveel mogelijk lotgenoten en sympathisanten een oproep doen aan het RIZIV en de Belgische mutualiteiten voor een terugbetaling van behandelingen laserontharing.