YOU HAVE NOTHING TO LOSE BUT YOUR HAIR!

Laserontharing

Wat houdt laserontharing in?

Laserontharing is een permanente haarverwijderingsmethode. Tijdens een laserbehandeling worden de haarzakjes vernietigd door middel van lichtpulsen. 

Stap 1:
Ongeveer 85% van de haartjes bevinden zich in de actieve groeifase. Net die haartjes kunnen we weglaseren.

Stap 2:
Wanneer de laser over je huid gaat, produceert hij een hoog geconcentreerde lichtbundel. Het pigment rond je haarwortels neemt de energie van het laserlicht op.

Stap 3:
Door het laserlicht warmen de haarwortelcellen op tot wel 60° en vallen ze uit. Dankzij het koelsysteem van onze professionele laser zorgen we ervoor dat je geen schade hebt aan de huid.

Stap 4:
Het aantal sessies hangt af van de te behandelen huidzone en het aantal haartjes die zich op het moment van de laserontharing niet in de actieve groeifase bevinden. Dat is dan ook de reden waarom er gemiddeld 5 à 8 behandelingen nodig zijn elke 6 à 8 weken. ⁠

Zowel voor vrouwen als mannen

Laserontharing voor mannen hoort geen taboe te zijn! ⁠Wist je dat we bij laserline niet alleen vrouwen, maar ook heel wat mannen over de vloer krijgen? We hebben al heel wat ervaring en kunnen alle gebieden probleemloos behandelen. Van benen, oren, nek, hals, baard en borst tot buik, rug en handen en zo veel meer! Bij Laser-Line gaat het erover je comfortabel in je vel te voelen. En dat geldt voor zowel mannen als vrouwen.

Welke resultaten mag ik verwachten?

85% van de ongewenste haartjes zijn na +/- 8 behandelingen verdwenen. ⁠Hoeveel behandelingen je precies nodig hebt om dat te bereiken, hangt af van persoon tot persoon en is afhankelijk van je haarkleur, het aantal haartjes per lichaamsdeel en je haargroeicyclus.

  • Je haarkleur: Hoe donkerder je haar, hoe makkelijker te laseren. Maar geen zorgen als je lichtere haren hebt, tijdens een gratis testsessie kijken we wat mogelijk is en hoeveel behandelingen jij nodig hebt.
  • Het aantal haartjes per lichaamsdeel: Zo is de oppervlakte van je benen veel groter dan dat van je oksels bijvoorbeeld, wat ook wil zeggen dat er meer haartjes zijn.
  • Je haargroeicyclus: De haarwortels kunnen alleen vernietigd worden in de “actieve groeifase”. Niet al jouw haartjes zullen tijdens de eerste behandeling in de groeifase zitten. Dat is de reden waarom je meerdere behandelingen nodig hebt.

De eerste 5 behandelingen zullen met een pauze van 6 weken plaatsvinden. Bij de volgende behandelingen voorzien we meestal een wat langere tussenpauze.

Gratis testsessie twv 25 euro

Vraag naar je gratis testsessie laserontharing!

Scroll naar top