Lighsheer Desire

laserbEhandeling

Maak kennis met de kracht van de Lightsheer Desire

De LightSheer laser is de ‘Gouden Standaard’ op het gebied van laser ontharen, en kan je binnen een paar behandelingen verlossen van ongewenst lichaamshaar.

De gouden standaard

De LightSheer is momenteel het meest effectieve en veilige lasersysteem dat er is. Met de nieuwste techniek bereikt de laser het beste resultaat.

Het systeem is na jaren research in 1998 in Amerika op de markt gebracht door de Coherent Medical Group. Een gerenommeerd bedrijf welke lasers voor vele medische toepassingen maakt.⁠

lightsheer desire laserontharing laserline wevelgem vlaanderen

Hoe werkt het?

Maak kennis met de LightSheer, snel en pijnloze laserbehandeling voor alle huidtypes. De laser gebruikte de modernste technieken om het beste resultaat te behalen

Ongeveer 85% van de haartjes bevinden zich in de actieve groeifase. Net die haartjes kunnen we weglaseren. Wanneer de laser over je huid gaat, produceert hij een hoog geconcentreerde lichtbundel. Het pigment rond je haarwortels neemt de energie van het laserlicht op. Door het laserlicht warmen de haarwortelcellen op en vallen ze uit.

Het aantal sessies hangt af van de te behandelen huidzone en het aantal haartjes die zich op het moment van de laserontharing niet in de actieve groeifase bevinden.

REVIEW

"Ik had verwacht het pijnlijk was, maar dat was niet het geval."

#lighsheerdesire #goudenstandaard

Scroll naar boven

We hebben jouw hulp nodig.


Laser-Line wil met zoveel mogelijk lotgenoten en sympathisanten een oproep doen aan het RIZIV en de Belgische mutualiteiten voor een terugbetaling van behandelingen laserontharing.